DESIGNDRØM

concrete inside

  • Skrevet 07.04.2015 klokka 14:28
  • Kategori: DIY

Kamera mitt har endelig blitt ferdig reparert så nå gleder jeg meg til å ta bilder, vise bilder og skrive litt!

Jeg var innom bokhandleren på skolen i dag og fant en bok kalt "betong inne". Den inneholder masse inspirasjon, informasjon, ideer og godt beskrevet og detaljerende bilder og tekst om hvordan du går frem. Såå mye lekkert du kan lage! Man får også garantert mange ideer selv også når man ser hva andre har laget.  

Jeg syns betong kan være så utrolig stilig og skulle veldig gjerne hatt mer av det i leiligheten, så den vakre dagen hvor boligkjøp skjer, den ser jeg jammen frem til. Drømmer om bla. en kjøkkenbenk i betong!  Betong som bryter opp med f.eks tre og glass er så spennende og gir et veldig røft preg. Det å kunne bryte opp med både farger og materialer gjør alt så mye mer spennende og lekent! Akkurat nå er jeg opptatt med skole, ny jobb og litt andre prosjekter, men så fort dette er gjort skal jeg gå til innkjøp av betong og sette i gang. Boken kan dere bla. finne her eller i en bokhandler nær deg. Etter dette er publisert skal i hvert fall jeg sette meg ned å bla litt! Gleder meg. Finner du ikke nok inspirasjon i denne boka er jeg hyppig til å legge inn litt i mappa på pinterest, her. 

Hvis du er litt i startfasen eller ikke har gjort dette før, vet jeg at Panduro hobby har et hobbykit! Har ikke prøvd ut dette selv, men absolutt noe å teste ut i førsteomgang! Har du jobbet med betong før? Eller kunne tenkt deg? :)

M.

 

#concrete #diy #interior

 

 

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits