DESIGNDRØM

HALLWAY


Hei! Og god pinse! Ikke at jeg gjør noe ut av disse dagene, er det noe man skal egentlig? En kort dag på jobb på lørdag OG fri på mandag gjør meg ingenting. Tirsdag står eksamen for tur og jeg er såå spent! Uansett ..

Tenkte å vise litt av gangen min i dag. Første rom jeg kommer inn i når jeg entrer et hjem syns jeg sier mye om personene som bor der, så viktig å gjøre et godt førsteinntrykk! Hehe. Jeg har nettopp tatt i et skippertak her i heimen så jeg ble litt inspirert til å vise dere litt :-)


 

↑ Jeg elsker gulfargen jeg har i gangen. Jeg dro tidligere på Jernia med et putetrekk i en fantastisk frisk gulfarge. Der fikk de peilet ut den samme fargen så jeg gikk ut døren med et malingsspann i samme farge! Der ser dere resultatet på de gamle pinnestolen. De sorte knaggene fra muuto fikk jeg i gave, og gikk til innkjøp av en gul str M.

↑ Jeg må nesten også fortelle om dørmatten jeg har i gangen. Den er nemlig resirkulert og laget av gamle bildekk! Hvor kult er ikke det? Dørmatter må vel være noe av det kjedeligste som finnes, men når en så fin, enkel og miljøvennlig matte finner øyene mine er det ikke så veldig vanskelig.

↑ Skohylla eller sittebenken som man også kan bruke den til, er en eksamensoppgave som jeg har jeg laget selv. Enkel og fin! Den består av to helt like deler og kan enkelt flyttes på. Jeg har også en del hengende på veggen i stua.

↑ Melkespannet er jeg så glad i! Den har jeg fått av min bestefar og har vært i bruk siden 1936. Dog de siste årene brukte bestefar den til ølbrygging. Hehe. Nå blir det verken brukt til å oppbevare melk eller ølbrygging, men til å samle div paraplyer og skohorn. Ting som har en verdi, en historie er gull verdt og kan ikke måle seg med dyre designmerker.

↑ Til slutt ville jeg bare vise dere den superkule WIFI-plakaten. Den er mikset på Word så det er ikke akkurat noe kompliserte greier. Får man besøk får man ofte spørsmålet om passord, så like greit å komme dem i forkjøpet. Eller ..?

 

Håper du liker gangen min :-)
Marte.

 

 

 

#hall #muuto #interior #myhome #

 

 

Ida

25.05.2015 kl. 21:58
wiihii, stilig Marte! :) Likte Wifi-plakaten :p

Psst: du burde kanskje få bildene dine litt breiare, og teksten litt større. Altså rett og slett utnytta meir av skjermen om du skjønner :)

Marte

26.05.2015 kl. 20:42
Ida: Jeg skal prøve. Alle de HTML kodene er litt gresk for meg enda. Kult at du har blogg da! Nå er vi bloggbuddies <3

Ida

27.05.2015 kl. 00:21
Er veldig greit å googla ting, er alltid nåken som har lagt ut gratisdesign osv :) yeah man!
Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits