DESIGNDRØM

DIY smashing coffee table

  • Skrevet 26.08.2015 klokka 18:00
  • Kategori: DIY

Hei dere! Jeg må ærlig si jeg gleder meg til høsten som har meldt sin ankomst. Selv om vi kanskje kan regne på én hånd hvor mange soldager det har vært i løpet av denne sommeren, så må jeg nesten si at jeg er lei av å ligge rett ut å slikke sol. Regn, levende lys, tv-serier, kosekrok og kjøligere grader har jeg gledet meg til og det ser ut til at det endelig leverer! Merker at jeg er litt mer i det kreative hjørnet, om det har med skolestart eller høsten, det vet jeg ikke.

Stuebordet mitt har jeg hatt i halvannet år og jeg er så glad i det! Jeg vil si at eplekasser/potetkasser kanskje er litt utdatert, men mine har faktisk litt historie bak seg! Min bestefar med hans far brukte disse for en god del år tilbake, så det å kunne få tatt de i bruk igjen gjør meg bare glad. Da jeg for halvannet år siden fant kassene synes tydeligvis min bestefar at det var hysterisk morsomt at jeg ble så begeistret for 4 stk skitne trekasser. Små gleder er store gleder! Haha!Jeg har skrudd sammen 4 eplekasser. For å få god støtte er det skrudd på to lister under + et ekstra hjul midt på. Vi kunne se etter en knapp uke at bordet begynte å svaie litt, så det femte hjulet gjorde susen. For å få et litt mer funksjonelt bord har fikk jeg bestilt en herdet glassplate på mål.


Akkurat passe stort, akkurat passe høyt, oppbevaringsplass og funksjonell overflate (se bort i fra fingermerker etter 3 sek.) 
Sist, men ikke minst; sabla fint og hjemmelaga ♥

 

Har du noe hjemmesnekret? Som du er glad i? :-D Jeg vil se!

Camilla Rennesund

01.09.2015 kl. 21:33
Wow, jeg ante ikke at dette var hjemmelaget!!!! Og eg likar bloggen din <3 <3

Marte

04.09.2015 kl. 15:55
Camilla Rennesund: <3<3
Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits