DESIGNDRØM

Designers saturday - part one

Lørdag 05. var det duket for Designers saturday! Jeg tok toget inn med min kjære mor, du kan tro vi var spente. Da mamma var der sist holdt de denne happeningen kun vært 4. år, det gjør de heldigvis ikke lenger, jeg har nemlig store planer om å dra inn neste gang! Om hele 2 år .. Skrev litt om D.S tidligere her. De har 10 stoppesteder rundt om i Oslo. Vi begynte på stopp nr. 10 ved Nationaltheateret og tok deretter bussen andre veien. Noen stoppesteder har leverandører som leverer for eksempel kjøkken, bad etc. Andre har showroom med kjente leverandører for møbler og interiør. Vi rakk ikke innom alle stoppene, men nok til å dagdrømme for en god stund fremover ♥

Første stopp var hos Tannum møbler, her fikk vi øye på så mange herligheter fra bl.a. Gubi, Moooi og Louis Poulsen.

(HAHA, jeg var 3cm med flaks unna av å velte denne. Hadde jo tatt seg ut).

 

Hos naboen, Vitra finnes det noen sabla fine go'biter. ♥Altså, hva gir du meg? East River Chair //  Hella JongeriusThe Cork Family // Jasper Morrison Kan brukes som sidebord eller stoler. Aaaltfor kule.

Vitra er et møbelselskap fra Sveits. Dette er produsenten av verkene til mange kjente møbeldesignere. I Tyskland, en time utenfor Bern kan du besøke Vitra Design Museum. Her kan du se klassikerne gjennom tidene, det er så ufattelig mye kult!

Titt innom her så kan du finne dine favoritter. De har garantert noe du har sett før, ikke sett før og definitivt noe du elsker.

 

Neste stopp var nr. 1. Hausmannsgate. Hay hadde showroomet sitt i Kulturkirken Jakob, så gøy å kunne bruke steder som dette, det gjør utstillingen så mye mer interessant og gøyal! 

I bygget ved siden av, Norsk design- og arkitektursenter var det flere kjente og ukjente utstillere. En av dem var Stolab Möbel.

Stolab er en svensk leverandør som har holdt på siden 1907. Verket Interiør på Bærums Verk forhandler disse, så vidt jeg vet har de også noen av de modellene i butikk. Produktene er i heltre og består av det fineste treverket jeg har sett på lenge. Strukturen i treverket, utførelsen og helheten. Nydelige møbler ♥

 

Stay tuned, del 2 kommer snart. Og der kommer det sabla mye fint ♥

 

#designerssaturday #interior #hay #vitra #stolab #moooi #

 

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits