DESIGNDRØM

Designers saturday - part two

Som jeg har gledet meg til å vise siste del!

På design- og arkitektursenteret hadde også Normann Copenhagen showroom. De holdt til i øverste etasje, med den aller fineste arkitekturen. ♥  De murveggene der altså, jeg svimer av ..
Amp lamp // Simon Legald

 


Hehe.

Var så heldig å få med meg to plakater hjem fra Normann Copenhagen også. De er allerede plassert på veggen i stua. Jeg skal vise dere senere. 
 

 Et lite dryss med noen andre favoritter :


Lune pendant // Sverre Uhnger for Brdr. Krüger

 


Alki husker ikke navnet på denne stolen, den kommer ikke til å gå ut av hodet med det første uansett. Har du sett noe så fint før? Eller like fint da. Den var i hvert fall overraskende god å sitte i også! Franskmenn altså ♥

Jeg vil også vise enda en favoritt! Eller flere da. Erik Jørgensen har så ufattelig mange fine modeller, jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg ville hatt i min egen stue. Å herregud!


EJ 5 Corona // Poul M. VoltherEJ 123 Toward // Anne Boysen FAVORITT


EJ 320 Spring // Erik JørgensenEJ 101 Queen // Hans J. Wegner fine mamma ♥  


Kan tenke meg at du har en favoritt du også? Ja? Ja? Tenkte meg det.

 

"Good design is all about making other designers feel like idiots because that idea wasn't theirs."

- Frank Chimero

 Håper du ble litt inspirert og kanskje også vil ta turen neste gang? Det var hele 7844 personer som var der i år, ses vi i 2017? :-)

 

#designerssaturday

Designers saturday - part one

Lørdag 05. var det duket for Designers saturday! Jeg tok toget inn med min kjære mor, du kan tro vi var spente. Da mamma var der sist holdt de denne happeningen kun vært 4. år, det gjør de heldigvis ikke lenger, jeg har nemlig store planer om å dra inn neste gang! Om hele 2 år .. Skrev litt om D.S tidligere her. De har 10 stoppesteder rundt om i Oslo. Vi begynte på stopp nr. 10 ved Nationaltheateret og tok deretter bussen andre veien. Noen stoppesteder har leverandører som leverer for eksempel kjøkken, bad etc. Andre har showroom med kjente leverandører for møbler og interiør. Vi rakk ikke innom alle stoppene, men nok til å dagdrømme for en god stund fremover ♥

Første stopp var hos Tannum møbler, her fikk vi øye på så mange herligheter fra bl.a. Gubi, Moooi og Louis Poulsen.

(HAHA, jeg var 3cm med flaks unna av å velte denne. Hadde jo tatt seg ut).

 

Hos naboen, Vitra finnes det noen sabla fine go'biter. ♥Altså, hva gir du meg? East River Chair //  Hella JongeriusThe Cork Family // Jasper Morrison Kan brukes som sidebord eller stoler. Aaaltfor kule.

Vitra er et møbelselskap fra Sveits. Dette er produsenten av verkene til mange kjente møbeldesignere. I Tyskland, en time utenfor Bern kan du besøke Vitra Design Museum. Her kan du se klassikerne gjennom tidene, det er så ufattelig mye kult!

Titt innom her så kan du finne dine favoritter. De har garantert noe du har sett før, ikke sett før og definitivt noe du elsker.

 

Neste stopp var nr. 1. Hausmannsgate. Hay hadde showroomet sitt i Kulturkirken Jakob, så gøy å kunne bruke steder som dette, det gjør utstillingen så mye mer interessant og gøyal! 

I bygget ved siden av, Norsk design- og arkitektursenter var det flere kjente og ukjente utstillere. En av dem var Stolab Möbel.

Stolab er en svensk leverandør som har holdt på siden 1907. Verket Interiør på Bærums Verk forhandler disse, så vidt jeg vet har de også noen av de modellene i butikk. Produktene er i heltre og består av det fineste treverket jeg har sett på lenge. Strukturen i treverket, utførelsen og helheten. Nydelige møbler ♥

 

Stay tuned, del 2 kommer snart. Og der kommer det sabla mye fint ♥

 

#designerssaturday #interior #hay #vitra #stolab #moooi #

 

sneak peek - designers saturday


Lune pentant // Brdr. Krûger 

Jeg er nylig kommet hjem fra en utrolig flott og spennende dag i Oslo, med mange fine og talentfulle utstillere. Gleder meg virkelig til å se gjennom bilder, skrible ned alt sammen og til slutt vise dere det jeg har sett. I mellomtiden får dere kun en liten smakebit. :-)

 

#designerssaturday 

Designers saturday

5. og 6. september er det duket for en happening som ikke skjer hvert eneste år! Nemlig Designers saturday. Dette er ikke en tradisjonell messe hvor flere utstillere viser frem sine produkter i en og samme hall, de er nemlig fordelt på 28 showroom, på 10 stoppesteder rundt omkring i Oslo. Hvert 10. min kan du hive deg på en av D.S sine busser og hoppe av på en av stedene.

  

Denne helgen kan du treffe på designere fra bl.a kjente HAY, &tradition, Fogia, Foscarini, Gubi, Muuto og mange andre. Utstillerlisten finner dere her. Lørdagen vil være for folk i bransjen, søndag vil være åpen og gratis for alle! Er du i nærheten, eller om dette høres gøy ut, anbefaler jeg å dra, det er ikke hver dag man får muligheten til å snakke med noen sabla flinke designere!

Jeg er så heldig å får sniket meg inn på lørdag, så jeg skal oppdatere litt da. Gleder meg! Les mer om eventet her.

 


BIlder lånt fra Designers saturday

 

Skal du dra? :-)

 

#designerssaturday

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits