DESIGNDRØM

"Be a coffee-drinking individual - espresso yourself!"

  • Skrevet 28.05.2015 klokka 22:47
  • Kategori: Favoritter

Fine? Laget et lite innlegg om godteridunken her tidligere som er fra samme designer. Men vet dere hva? Samboeren min vant nettopp disse seks herlige kaffekoppene i porselen! ♥ De er så fine, og jeg gleder meg til å finne en fin plass til dem. Jeg drikker ikke kaffe, men skal nok få brukt dem. Hehe.
De er fra AC design som holder til på Bærums Verk, anbefaler deg å ta turen innom om du er i nærheten.
Tusen takk til Ann Cecilia Baumann, de var utrolig flotte!

Marte

 

 

#acdesign #interior

Noahs træ

  • Skrevet 05.05.2015 klokka 21:55
  • Kategori: Favoritter

Hei!

Jeg vil tipse om en liten ting jeg så på nettet for en god stund siden. Den gikk rimelig fort inn på ønskelista mi til jul, den var jeg også så heldig å få!

Noahs tre er designet av den danske kunstneren Noah Møller og er laget av tvinnet metalltråd. Det er 18cm høyt og er så lekkert å se på! Når du kjøper et tre støtter du planting av trær ute i naturen. Overskuddet går til organisasjonen Plant et træ.

Så om du unner deg et tre i nærmeste fremtid så er det jo også med god samvittighet, er det ikke?
Det kan pryde stuebordet ditt, hyller etc. Jeg er i hvert fall blitt veldig glad i mitt, om samboeren syns det var like kult er jeg ikke helt sikker på.

Treet kan kjøpes her :-)

Håper det falt i smak!

 

M.

 

new favourites

  • Skrevet 20.03.2015 klokka 20:36
  • Kategori: Favoritter


 

Nye favoritter i hus ♥ Salt og pepperbørs heter Plus og er fra muuto. Den gulgrønne fikk jeg til bursdagen min, den sorte kjøpte jeg senere på Olivias hus her i Kristiansand. Syns de er så tøffe og lekne! Småting på kjøkkenet som disse flotte sakene syns jeg er så fint, hvem har sagt at krydderkvern trenger å være kjedelige?

Godteridunken fikk jeg av svigerforeldrene mine til bursdagen! Jeg så den første gang en vinterkveld da jeg og kjæresten gikk jeg en tur på Bærums verk. Dunkene er av porselen og er håndlaget av en kjempe flink dame med navn Ann Cecilia Baumann. Verkstedet og butikken hennes er i en av de koselige husene i Bærums verk, men har også verksted i Vietnam. Hun lager så utrolig mye flott, anbefaler deg å stikke innom om du en gang er i nærheten.  

Kunne ikke vært mer fornøyd! Gleder meg til å vise flere favoritter ♥

Ha en riktig fin helg :-)

#muuto #acdesign #newin


Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits