DESIGNDRØM

new favourites

  • Skrevet 20.03.2015 klokka 20:36
  • Kategori: Favoritter


 

Nye favoritter i hus ♥ Salt og pepperbørs heter Plus og er fra muuto. Den gulgrønne fikk jeg til bursdagen min, den sorte kjøpte jeg senere på Olivias hus her i Kristiansand. Syns de er så tøffe og lekne! Småting på kjøkkenet som disse flotte sakene syns jeg er så fint, hvem har sagt at krydderkvern trenger å være kjedelige?

Godteridunken fikk jeg av svigerforeldrene mine til bursdagen! Jeg så den første gang en vinterkveld da jeg og kjæresten gikk jeg en tur på Bærums verk. Dunkene er av porselen og er håndlaget av en kjempe flink dame med navn Ann Cecilia Baumann. Verkstedet og butikken hennes er i en av de koselige husene i Bærums verk, men har også verksted i Vietnam. Hun lager så utrolig mye flott, anbefaler deg å stikke innom om du en gang er i nærheten.  

Kunne ikke vært mer fornøyd! Gleder meg til å vise flere favoritter ♥

Ha en riktig fin helg :-)

#muuto #acdesign #newin


my first

  • Skrevet 16.03.2015 klokka 20:38
  • Kategori: Interiør

Hei! Dette er altfor spennende, skummelt og gøy på en og samme gang. Det å skrive en blogg, som noen forhåpentligvis kommer til å lese en vakker dag er litt skummelt å tenke på, men jeg skal gjøre mitt beste! Enkelte dager var det ikke aktuelt å lage en blogg, andre dager virket det ikke fullt så skummelt. Grunnen til å skrive en blogg er vel for meg selv, for å kunne skrible ned ideer, tanker, inspirasjon og det som måtte komme. Det er ikke alltid jeg får uttrykt meg i det virkelige liv, så hvorfor ikke skrive det ned? Hvor hyppig innlegg kommer tør jeg ikke si, men forhåpentligvis ikke så altfor sjeldent.

 Jeg går kunst og håndverk, bachelor på Universitet i Agder, Kristiansand. Jeg tror jeg kan si at jeg har fått interessen for interiørbiten gjennom morsmelka, den har i hvert fall alltid vært der! Haha. Hva jeg vil med livet mitt har jeg rett og slett ikke peiling på, men jeg kan ikke se for meg å jobbe med noe annet enn interiør, trender, design og fantastiske produkter. Jeg kommer til å skrive innlegg om inspirasjon, trender, diy og andre ting som faller meg inn, jeg tror jeg må merke meg at innleggene i første rekke blir skrevet så det hjelper meg, ikke hva andre ønsker å lese, blogg skal jo være ens egen lille dagbok så om du liker det jeg skriver er det bare å lese i vei!

 

Er det noe du lurer på er det selvfølgelig bare å spørre!

.


 Forresten! Jeg heter Marte (:

 

#interior #firstpost

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits