DESIGNDRØM

"Be a coffee-drinking individual - espresso yourself!"

  • Skrevet 28.05.2015 klokka 22:47
  • Kategori: Favoritter

Fine? Laget et lite innlegg om godteridunken her tidligere som er fra samme designer. Men vet dere hva? Samboeren min vant nettopp disse seks herlige kaffekoppene i porselen! ♥ De er så fine, og jeg gleder meg til å finne en fin plass til dem. Jeg drikker ikke kaffe, men skal nok få brukt dem. Hehe.
De er fra AC design som holder til på Bærums Verk, anbefaler deg å ta turen innom om du er i nærheten.
Tusen takk til Ann Cecilia Baumann, de var utrolig flotte!

Marte

 

 

#acdesign #interior

HALLWAY


Hei! Og god pinse! Ikke at jeg gjør noe ut av disse dagene, er det noe man skal egentlig? En kort dag på jobb på lørdag OG fri på mandag gjør meg ingenting. Tirsdag står eksamen for tur og jeg er såå spent! Uansett ..

Tenkte å vise litt av gangen min i dag. Første rom jeg kommer inn i når jeg entrer et hjem syns jeg sier mye om personene som bor der, så viktig å gjøre et godt førsteinntrykk! Hehe. Jeg har nettopp tatt i et skippertak her i heimen så jeg ble litt inspirert til å vise dere litt :-)


 

↑ Jeg elsker gulfargen jeg har i gangen. Jeg dro tidligere på Jernia med et putetrekk i en fantastisk frisk gulfarge. Der fikk de peilet ut den samme fargen så jeg gikk ut døren med et malingsspann i samme farge! Der ser dere resultatet på de gamle pinnestolen. De sorte knaggene fra muuto fikk jeg i gave, og gikk til innkjøp av en gul str M.

↑ Jeg må nesten også fortelle om dørmatten jeg har i gangen. Den er nemlig resirkulert og laget av gamle bildekk! Hvor kult er ikke det? Dørmatter må vel være noe av det kjedeligste som finnes, men når en så fin, enkel og miljøvennlig matte finner øyene mine er det ikke så veldig vanskelig.

↑ Skohylla eller sittebenken som man også kan bruke den til, er en eksamensoppgave som jeg har jeg laget selv. Enkel og fin! Den består av to helt like deler og kan enkelt flyttes på. Jeg har også en del hengende på veggen i stua.

↑ Melkespannet er jeg så glad i! Den har jeg fått av min bestefar og har vært i bruk siden 1936. Dog de siste årene brukte bestefar den til ølbrygging. Hehe. Nå blir det verken brukt til å oppbevare melk eller ølbrygging, men til å samle div paraplyer og skohorn. Ting som har en verdi, en historie er gull verdt og kan ikke måle seg med dyre designmerker.

↑ Til slutt ville jeg bare vise dere den superkule WIFI-plakaten. Den er mikset på Word så det er ikke akkurat noe kompliserte greier. Får man besøk får man ofte spørsmålet om passord, så like greit å komme dem i forkjøpet. Eller ..?

 

Håper du liker gangen min :-)
Marte.

 

 

 

#hall #muuto #interior #myhome #

 

 

something blue

Hei!

Eksamen står litt i hodet på meg nå, det samme gjør for så vidt også leiligheten.. Men et lite tilskudd i putefamilien har jeg kapret meg og fargen er fabulous! Haha. Ville bare stikke innom å vise en liten del av stua mi :-) Jeg syns i hvert fall blåfargen var verdt å vise!

 

 

 Putetrekket i velur er fra Jakobsdals, lysestaken fra Bolia, deilig duftlys fra IKEA og "godteridunk" fra AC design på Bærums verk.

I et senere innlegg vil jeg gjerne vise dere litt nærmere bilde av bordet mitt! Jeg skal bare få ut fingeren først.

 

M.

 

#interior #bolia #jakobsdals # acdesign #livingroom

 

Noahs træ

  • Skrevet 05.05.2015 klokka 21:55
  • Kategori: Favoritter

Hei!

Jeg vil tipse om en liten ting jeg så på nettet for en god stund siden. Den gikk rimelig fort inn på ønskelista mi til jul, den var jeg også så heldig å få!

Noahs tre er designet av den danske kunstneren Noah Møller og er laget av tvinnet metalltråd. Det er 18cm høyt og er så lekkert å se på! Når du kjøper et tre støtter du planting av trær ute i naturen. Overskuddet går til organisasjonen Plant et træ.

Så om du unner deg et tre i nærmeste fremtid så er det jo også med god samvittighet, er det ikke?
Det kan pryde stuebordet ditt, hyller etc. Jeg er i hvert fall blitt veldig glad i mitt, om samboeren syns det var like kult er jeg ikke helt sikker på.

Treet kan kjøpes her :-)

Håper det falt i smak!

 

M.

 

sneak peek

  • Skrevet 04.05.2015 klokka 10:06
  • Kategori: Skole

 


 

 

Kan noen se hva det er? Iiih. Jeg gleder meg i hvert fall til å vise det frem! Dette er en av eksamensoppgavene mine dette året, og jeg må si det er noe litt annerledes jeg har kommet opp med denne gangen. Jeg krysser fingrene for at sensor blir begeistret!
Bilder kommer når eksamen er overstått og jeg forhåpentligvis står igjen med en fin karakter! Ønsk meg lykke til! :-)

M.

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits