DESIGNDRØM

DIY smashing coffee table

  • Skrevet 26.08.2015 klokka 18:00
  • Kategori: DIY

Hei dere! Jeg må ærlig si jeg gleder meg til høsten som har meldt sin ankomst. Selv om vi kanskje kan regne på én hånd hvor mange soldager det har vært i løpet av denne sommeren, så må jeg nesten si at jeg er lei av å ligge rett ut å slikke sol. Regn, levende lys, tv-serier, kosekrok og kjøligere grader har jeg gledet meg til og det ser ut til at det endelig leverer! Merker at jeg er litt mer i det kreative hjørnet, om det har med skolestart eller høsten, det vet jeg ikke.

Stuebordet mitt har jeg hatt i halvannet år og jeg er så glad i det! Jeg vil si at eplekasser/potetkasser kanskje er litt utdatert, men mine har faktisk litt historie bak seg! Min bestefar med hans far brukte disse for en god del år tilbake, så det å kunne få tatt de i bruk igjen gjør meg bare glad. Da jeg for halvannet år siden fant kassene synes tydeligvis min bestefar at det var hysterisk morsomt at jeg ble så begeistret for 4 stk skitne trekasser. Små gleder er store gleder! Haha!Jeg har skrudd sammen 4 eplekasser. For å få god støtte er det skrudd på to lister under + et ekstra hjul midt på. Vi kunne se etter en knapp uke at bordet begynte å svaie litt, så det femte hjulet gjorde susen. For å få et litt mer funksjonelt bord har fikk jeg bestilt en herdet glassplate på mål.


Akkurat passe stort, akkurat passe høyt, oppbevaringsplass og funksjonell overflate (se bort i fra fingermerker etter 3 sek.) 
Sist, men ikke minst; sabla fint og hjemmelaga ♥

 

Har du noe hjemmesnekret? Som du er glad i? :-D Jeg vil se!

Designers saturday

5. og 6. september er det duket for en happening som ikke skjer hvert eneste år! Nemlig Designers saturday. Dette er ikke en tradisjonell messe hvor flere utstillere viser frem sine produkter i en og samme hall, de er nemlig fordelt på 28 showroom, på 10 stoppesteder rundt omkring i Oslo. Hvert 10. min kan du hive deg på en av D.S sine busser og hoppe av på en av stedene.

  

Denne helgen kan du treffe på designere fra bl.a kjente HAY, &tradition, Fogia, Foscarini, Gubi, Muuto og mange andre. Utstillerlisten finner dere her. Lørdagen vil være for folk i bransjen, søndag vil være åpen og gratis for alle! Er du i nærheten, eller om dette høres gøy ut, anbefaler jeg å dra, det er ikke hver dag man får muligheten til å snakke med noen sabla flinke designere!

Jeg er så heldig å får sniket meg inn på lørdag, så jeg skal oppdatere litt da. Gleder meg! Les mer om eventet her.

 


BIlder lånt fra Designers saturday

 

Skal du dra? :-)

 

#designerssaturday

Can you see the difference?

  • Skrevet 19.08.2015 klokka 14:21
  • Kategori: Arkitektur

Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg ELSKER mur. Å herligheet. Første skoledag er unnagjort og vår første oppgave handler om shopping. Vi skal analysere butikkenes utstillinger, sjanger, målgrupper etc. Uansett .. Vi har gått litt rundt i byen og tatt bilder av restauranter, kafeer og butikker, og som jeg forelsker meg i interiøret til noen av stedene ♥

 Dampbageriet ♥

 

Drømmeplassen ♥

 Rådhuset ♥

 

Noen av murveggene er fake, andre ikke. Kan du se hvem? (Rådhuset er selvfølgelig dekket med en eksklusiv murtapet)

Føler meg kanskje en smule nerd når jeg går rundt å sikler på murbygninger, so be it .. hehe

 

coffeestation


 

Selv om jeg ikke drikker kaffe er jeg så glad i det lille hjørnet allikevel!
Den herlige fløtemugga fra Bloomingville passer perfekt ved siden av salt og pepperbøssene fra Muuto (har kanskje ikke noe med kaffe å gjøre). Kaffemaskinen er fra Dolce Gusto og heter Mini Me. Den er så søt, liten og hendig, med andre ord passer den perfekt på en kjøkkenbenk med liten plass. Maskinen lager flere forskjellige typer drikke. Kaffe i alle varianter, pluss varm sjokolade for kalde dager og iskald iste på varme sommerdager! :-D Mannen i huset er fornøyd og det er jeg og!  

 

coffeestation

 

Sommeren har gått til reise og jobb, kreativiteten i disse tider er ikke helt på topp, men det tror jeg kommer seg.
Gjennom sommeren har jeg hatt et lite prosjekt på gang, nemlig noe som kommer fra gården som jeg er odelsjente til! Litt over 100 år gammelt er denne saken som jeg holder på med, så jeg gleder meg til å vise dere. Håper sluttresultatet blir bra.

Skolen begynner om knappe to dager og jeg gleder meg til å få gjort noe kreativt igjen, krysser fingrene for morsomme fag.

 

 

update

  • Skrevet 16.08.2015 klokka 17:23
  • Kategori: DIY

Haha, dette var tid! Men skal jeg ha et avokadoTRE må jeg nok være tålmodig. Må bare vente sånn .. noen år.

Jeg har ingen grønne fingre, så om du har noen tips og triks til hva jeg må gjøre blir jeg veldig glad! Den får rikelig med sol, litt vann i ny og ned og masse kjærlighet. (hehe) Den overlevde to uker uten omsorg, så jeg sier meg fornøyd hittil.

 

 

Jeg vet, det er barnet mitt ..

 

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits