DESIGNDRØM

pumpkin vase

  • Skrevet 31.10.2015 klokka 12:31
  • Kategori: DIY

Jeg skal i hvert fall ikke kjøpe blomster på plantasjen igjen.Men det ble jo bra til slutt? Eller, første tanke var at den var litt "stygg-kul" så vi får jo se da. Vennligst se bort i fra de krølla bladene på tulipanene. 40,- betalte jeg for et himla tungt gresskar på Coop prix! Jeg sjanglet hjemover med gresskaret trykt oppi kurven på sykkelen, skar ut toppen, gravde ut innholdet og voila!


Jeg vet ikke helt hvor den skal stå ..

 

Hva syns du? :-) Har du laget noe utradisjonelt av et gresskar? Vis meg! :-D

halloweentips

  • Skrevet 28.10.2015 klokka 19:09
  • Kategori: DIY

Om hele tre dager er det duket for halloween, men selv om jeg er svært lite begeistret for denne "helligdagen" vil jeg allikevel komme med et par tips du kan gjøre med et gresskar! (Eller, jeg har stjelt det fra godt.no.)

 

foto//theblondielocks

Hvis du rett og slett er dritlei "skumle" gresskar med lys i, eller kanskje du ikke orker å se flere bilder på instagram av de som har laget en eller annen fancy gresskarpai, så kan du vel lage en vase? Skjær av toppen, grav ut innmaten, plasser en potteplante oppi og voila! Hvis underverket er litt ustø kan du jo skjære av litt i bunnen også. Denne skal i hvert fall jeg lage, den var jo så fin!

 

foto//rusticofoods

Apropos mat! Hiv ut de slitne suppeskålene fra IKEA og kjøp inn noen små gresskar i stede. Sett ovnen på 200 grader først. Skjær av toppen på gresskaret, grav ut innmaten og tilslutt krydre innsiden med salt. Sett i ovnen i 30-45 min, til det blir mørt. Her er det selvfølgelig viktig at gresskaret er stødig, så skjær gjerne av litt på bunnen for å få den stødig. (Skjær ikke hull, hehe) Dette vil så absolutt imponere gjester på lørdag, så kjør på!

 

foto//wineawesomeness


Når dere sitter rundt bordet på lørdag med gresskarskåler og en god dæsj suppe er det klart dere må ha drikke til! Til denne kule ølkranen trenger du et stort gresskar, tusj, kniv og en tappekran (fåes kjøpt i jernvarehandel). Start med å markere med tusj hvor du ønsker at topplokket skal være, dette behøver ikke være så stort, nok til at du får hånden nedi når du skal få ut fyllet. Etter at gresskaret er tomt markerer du hvor du vil at tappekranen skal være, tegn et eller annet fjes på gresskaret, fyll det opp med god drikke og kos deg!

 

Håper dere får en alle tiders halloween! Ser veldig frem til å gå ute på lørdag, flire av kostymer og drikke øl av fra et gresskar.

 

Marte.

 

 

milk lamp, finally home

  • Skrevet 28.10.2015 klokka 18:15
  • Kategori: InnkjøpMilk lamp // &tradition

 

Endelig i hus! Fin, eller hva? Finnes i tre utførelser, men smoked oak er definitivt favoritten ♥

 

imagine if instagram is paradise and we are unaware of it

  • Skrevet 14.10.2015 klokka 18:40
  • Kategori: Tips

.. i hvert fall hvis du elsker design og interiør!

 

Nedenfor har jeg plukket ut 9 instagramkontoer som vil by på  mye inspirasjon og glede! De har alle hver sin stil og smak, og det er nemlig akkurat det som er så fint. Inspirasjonsbilder, DIY og en haug av snapshots fra de vakre hjemmene deres.

Jeg kan tenkte meg at ca 80% av de jeg følger er genuint interessert i interiør, så holder ikke disse nedenfor ville jeg sjekket ut listen min på instagram. Der heter jeg martemoyland :-)

 

@bythereseknutsenno


Therese Knudsen driver bloggen thereseknutsen.no. På hennes instagramprofil vil du se en haug av lekre bilder, enten fra hennes eget hjem, eller andres. Hun elsker uteområder, og har et utrolig flott uteområdet selv om jeg ikke så helt feil for en liten stund siden. Instragramprofilen og bloggen hennes er så ryddig og så fin! Og kan veldig gjerne flytte rett inn. 

 

@linnao1

Linn har som dere kanskje ser, den vakreste utsikten jeg har sett fra et stuevindu før. Har du sett noe så fint? Et minimalistisk hjem med kontraster, store rom og en atmosfære uten like. Kan virkelig tenke meg at dette er et hjem man både kan slappe av etter en lang dag og deretter lade kroppen får den kommende uken. Føler jeg lader batteriene bare av å se på bildene!@slettvoll_no


Det er lov å skryte litt av hvor man jobber, er det ikke? Jeg elsker i hvert fall jobben min! Slettvoll har møbler i en klasse for seg selv, og det kan jeg love deg at stolte eiere av et slettvollmøbel også sier. Slettvoll har en helt egen atmosfære og stil som passer til enhver smak. Hver gang jeg går inn døren på jobb kan jeg ikke føle noe annet enn at jeg gleder meg, for det å selge slike møbler til mine kunder er rett og slett bare gøy. Slettvoll tar nydelige bilder til markedsføring og inspirasjon, og slenger inn et i ny og ne på instagram, så følg! :-)

 

@froekent


Et lekent, energirikt og kult hjem! Herlighet som jeg elsker alle fargene i hjemmet til Trude. Hun har beholdt de store flatene lyse, med unntak av noen få. Hun leker med former og farger og er ikke redd for å prøve ut, det liker jeg! Det er faktisk utrolig mye hva farger gjør meg psyken! Fargene hjemme hos Trude gjør meg i hvert fall glad av å se på!

 


@_archidesignhome_

Trenger vel ikke alltid være så realistisk? Elsker å drømme meg bort i disse s-y-k-e drømmehusene. Arkitekturen er helt nydelig, jeg kan bare ikke få satt ord på hva jeg synes. Det er vel alltid lov å både drømme og håpe på dette en vakker dag, haha! Bare følg, bare gjør det.

 

@linnbp77


Linn har den k u l e s t e sofaen som finnes. Jeg har siklet på den så lenge! Men hjemmet hennes er spekket med flere godbiter enn bare sofaen. (Hadde jeg vært deg hadde jeg fulgt bare på grunn av sofaen jeg da men) .. Et utrolig stilig og fullført hjem som jeg elsker!

 

@villakosekaos


Renate har kanskje den kuleste peisen jeg vet om. Boligen hennes har rene og behagelige linjer hele veien. Lampene fra Tom Dixon gir prikken over i'en og et gulv du kan se ned til 1.etg. Såå fint! Et hjem de aller fleste kan flytte rett inn i, så bare følg ♥

 

@fossdesign


Ellen har et veldig lekent og spennende hjem. Ser du bl.a. sofabordet? Hjemmelaget puslespill! Sabla fint. Mye ellers i hjemmet har hun og mannen laget selv, noe som gir et preg du virkelig ikke kan kjøpe. Deilige fargeklatter i hvert bilde, det er så godt å se!

 

@juliehole


Taklampen Scheisse fra Northern Lightning setter preget over et av spisebordene i hjemmet til Julie. RÅTØFF! :-D Hjemmet til Julie er lyst og fint med kreative, enkle og lekende løsninger. Følg for å dagdrømme litt ♥

 


 

 

9 inspirerende instagramkontoer man kan drømme seg bort i! Jeg håper "følger" lista di på instagram økte litt, kan ikke tenke meg hvorfor den ikke skulle gjort det. Fant du noen hjem du likte? :-D

 

 

 

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits