DESIGNDRØM

books, feelings and embroidery

  • Skrevet 05.04.2016 klokka 20:49
  • Kategori: Skole
 

Høstens eksamen i Stedsrelaterte uttrykk. Bakgrunnen for mitt endelige verk er Universitetet i Agders studenter sine følelser knyttet til skolen. Ved å spørre ut et lite utvalgt av studenter på skolen fikk jeg vite hva de føler for skolen, hvor jeg dermed har valgt å bruke broderi for å markere. Noen er positive, noen er negative. I eksamenståka kalte jeg verket for "ord". Spørs om ikke sensor var like imponert som meg over navnevalget.

Nå er bacheloren endelig i gang og det ser ut som jeg begynner å komme inn på noe. Men vi får se. Kanskje hele greia går rett vest. Krysser fingrene! Hint: tidligere bloggpost en eller gang fra tidligere. hehe.

 

bikini made out of plywood

  • Skrevet 08.06.2015 klokka 16:20
  • Kategori: Skole

 

♥    ♥    ♥

 

Jeg ga et lite hint for noen uker siden og i dag vil jeg så gjerne vise hva jeg har laget! 

Jeg har borret ca 500 hull, skjært ut og pusset 81 biter i kryssfiner og sydd korssting med 12m tråd. Det tok sin tid, men det lønte seg! Jeg er egentlig ganske fornøyd, og hadde så absolutt brukt den hadde det ikke vært for .. Alt. Ehe. Satser på at Lady Gaga eller Rihanna ser denne blogposten her. En av dem har jo tidligere gått i et antrekk av kjøtt, så hvorfor ikke en uskyldig, liten bikinitopp av tre? Hehe.

Skolen er ferdig for denne gang! Nå krysser jeg bare fingrene for fint vær og en fin sommer :-)

 

Hva syns du om bikinitoppen? :-)

 

Marte.

 

 

sneak peek

  • Skrevet 04.05.2015 klokka 10:06
  • Kategori: Skole

 


 

 

Kan noen se hva det er? Iiih. Jeg gleder meg i hvert fall til å vise det frem! Dette er en av eksamensoppgavene mine dette året, og jeg må si det er noe litt annerledes jeg har kommet opp med denne gangen. Jeg krysser fingrene for at sensor blir begeistret!
Bilder kommer når eksamen er overstått og jeg forhåpentligvis står igjen med en fin karakter! Ønsk meg lykke til! :-)

M.

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits