DESIGNDRØM

imagine if instagram is paradise and we are unaware of it

  • Skrevet 14.10.2015 klokka 18:40
  • Kategori: Tips

.. i hvert fall hvis du elsker design og interiør!

 

Nedenfor har jeg plukket ut 9 instagramkontoer som vil by på  mye inspirasjon og glede! De har alle hver sin stil og smak, og det er nemlig akkurat det som er så fint. Inspirasjonsbilder, DIY og en haug av snapshots fra de vakre hjemmene deres.

Jeg kan tenkte meg at ca 80% av de jeg følger er genuint interessert i interiør, så holder ikke disse nedenfor ville jeg sjekket ut listen min på instagram. Der heter jeg martemoyland :-)

 

@bythereseknutsenno


Therese Knudsen driver bloggen thereseknutsen.no. På hennes instagramprofil vil du se en haug av lekre bilder, enten fra hennes eget hjem, eller andres. Hun elsker uteområder, og har et utrolig flott uteområdet selv om jeg ikke så helt feil for en liten stund siden. Instragramprofilen og bloggen hennes er så ryddig og så fin! Og kan veldig gjerne flytte rett inn. 

 

@linnao1

Linn har som dere kanskje ser, den vakreste utsikten jeg har sett fra et stuevindu før. Har du sett noe så fint? Et minimalistisk hjem med kontraster, store rom og en atmosfære uten like. Kan virkelig tenke meg at dette er et hjem man både kan slappe av etter en lang dag og deretter lade kroppen får den kommende uken. Føler jeg lader batteriene bare av å se på bildene!@slettvoll_no


Det er lov å skryte litt av hvor man jobber, er det ikke? Jeg elsker i hvert fall jobben min! Slettvoll har møbler i en klasse for seg selv, og det kan jeg love deg at stolte eiere av et slettvollmøbel også sier. Slettvoll har en helt egen atmosfære og stil som passer til enhver smak. Hver gang jeg går inn døren på jobb kan jeg ikke føle noe annet enn at jeg gleder meg, for det å selge slike møbler til mine kunder er rett og slett bare gøy. Slettvoll tar nydelige bilder til markedsføring og inspirasjon, og slenger inn et i ny og ne på instagram, så følg! :-)

 

@froekent


Et lekent, energirikt og kult hjem! Herlighet som jeg elsker alle fargene i hjemmet til Trude. Hun har beholdt de store flatene lyse, med unntak av noen få. Hun leker med former og farger og er ikke redd for å prøve ut, det liker jeg! Det er faktisk utrolig mye hva farger gjør meg psyken! Fargene hjemme hos Trude gjør meg i hvert fall glad av å se på!

 


@_archidesignhome_

Trenger vel ikke alltid være så realistisk? Elsker å drømme meg bort i disse s-y-k-e drømmehusene. Arkitekturen er helt nydelig, jeg kan bare ikke få satt ord på hva jeg synes. Det er vel alltid lov å både drømme og håpe på dette en vakker dag, haha! Bare følg, bare gjør det.

 

@linnbp77


Linn har den k u l e s t e sofaen som finnes. Jeg har siklet på den så lenge! Men hjemmet hennes er spekket med flere godbiter enn bare sofaen. (Hadde jeg vært deg hadde jeg fulgt bare på grunn av sofaen jeg da men) .. Et utrolig stilig og fullført hjem som jeg elsker!

 

@villakosekaos


Renate har kanskje den kuleste peisen jeg vet om. Boligen hennes har rene og behagelige linjer hele veien. Lampene fra Tom Dixon gir prikken over i'en og et gulv du kan se ned til 1.etg. Såå fint! Et hjem de aller fleste kan flytte rett inn i, så bare følg ♥

 

@fossdesign


Ellen har et veldig lekent og spennende hjem. Ser du bl.a. sofabordet? Hjemmelaget puslespill! Sabla fint. Mye ellers i hjemmet har hun og mannen laget selv, noe som gir et preg du virkelig ikke kan kjøpe. Deilige fargeklatter i hvert bilde, det er så godt å se!

 

@juliehole


Taklampen Scheisse fra Northern Lightning setter preget over et av spisebordene i hjemmet til Julie. RÅTØFF! :-D Hjemmet til Julie er lyst og fint med kreative, enkle og lekende løsninger. Følg for å dagdrømme litt ♥

 


 

 

9 inspirerende instagramkontoer man kan drømme seg bort i! Jeg håper "følger" lista di på instagram økte litt, kan ikke tenke meg hvorfor den ikke skulle gjort det. Fant du noen hjem du likte? :-D

 

 

 

Marte

INTERIØR <3


KONTAKT
martemoyland@gmail.com
Follow

Search

Bloggdesign

hits